HTCinside


איך לדעת אם מישהו צפה בפרופיל ה-TikTok שלך?

Tik Tok הוא אחד מיישומי סינכרון השפתיים והמדיה החברתית הטובים ביותר שבהם משתמשים יכולים ליצור סרטונים קצרים ולצבור צפיות מהמשתמשים האחרים שנרשמו לאפליקציה. Tik Tok היה אחד היישומים הרווחיים ביותר והוא זמין עבור מכשירי IOS ואנדרואיד כאחד.

הרבה משתמשים יכולים לבוא ולצפות בפרופיל הטיק טוק שלך על בסיס יומי. אם יש לך שאלה שעומדת בראשך לגבי התהליך שבאמצעותו אתה יכול לדעת אם מישהו צפה או הסתכל בפרופיל הטיק טוק שלך, אז אתה בכתבה הנכונה.

מאמר מסוים זה יסביר את השיטה שבאמצעותה ניתן לצפות בצפיות בפרופיל Tik Tok וגם לדעת אם משתמש מסוים הסתכל בפרופיל שלך או בסרטונים שיצרת רק באמצעות טכניקות פשוטות.

תוכן

כיצד לגלות אם משתמש צפה בפרופיל הטיק טוק שלך?

טיק טוק

יש הרבה סיבות מדוע משתמשים עשויים לרצות לדעת על האנשים השונים שבאים לבדוק את הפרופיל שלהם. זה יכול להיות בדיקת מעורבות החשבון המתאים או מסיבות פרטיות מסוימות.

אפשר לבדוק, עם זאת, התהליך עשוי להיות מעט מסובך מכיוון שרק לאחרונה Tik Tok הפסיקה להציג את שמות המשתמשים שביקרו בפרופיל.

זה הופסק לאחר שמשתמשים החלו לעדכן את אפליקציית TikTok שלהם, כעת ניתן לראות רק את התגובות והלייקים שגלויים ונוספו לפוסטים של Tik Tok. עם זאת, ישנן דרכים מסוימות שבאמצעותן ניתן לגלות את שמות המשתמשים שצפו בפרופיל Tik Tok המתאים. הדרכים הן כמפורט להלן.

לקרוא:איך לראות מי צופה הכי הרבה בפרופיל הפייסבוק שלך?

מעבר לחשבון פרו

ישנה אפשרות שדרכה משתמשים יכולים להמיר את החשבון החינמי הרגיל שלהם לחשבון Pro. חשבון Pro משמש בעיקר כדי לקבל את הניתוח או לעקוב בקלות אחר הפעילויות של חשבון הטיק טוק שלך, כך שהמשתמש יוכל לראות את המספר הכולל של משתמשים שביקרו בחשבון הטיק טוק שלך.

יתרון נוסף של חשבון Tik Tok pro הוא שאפשר גם לבדוק ולראות את התאריכים והשעות שדרכם צפו בסרטוני הטיק טוק לעתים קרובות על ידי משתמשי Tik Tok האחרים. התכונה Pro שימושית מאוד ליוצרים שמנסים בכל כוחם להגדיל את המעורבות והעוקבים שלהם בפרופיל הטיק טוק שלהם.

החלק הטוב ביותר בפונקציונליות של Tik Tok Pro הוא שלמרות שהיא קיבלה את השם 'Pro', היא לגמרי חופשית לשימוש עבור כל משתמשי Tik Tok. כל מה שהמשתמש צריך לעשות הוא ללכת להגדרות ואז להקיש על 'הצטרף לבודקי טיק טוק' ואז לבסוף ללחוץ על 'המשך עם Pro'.

חשבון tiktok pro 1 uIgpp

בדיקת צפיות הפרופיל שלך ב-Tik Tok באמצעות הודעה

אם משתמש לא עדכן את האפליקציה של Tik Tok לגרסה האחרונה שלו, הוא עדיין יכול לקבל התראה כאשר משתמש מסוים מבקר בחשבון ה-TikTok שלו. אבל, אתה צריך לשקול את העובדה שהאפשרות הספציפית הזו הוסרה על ידי TikTok וכל המשתמשים שעדכנו או עדכנו את אפליקציית Tik Tok שלהם לאחרונה.

עם זאת, אם משתמש עדיין משתמש בגרסה הישנה יותר של Tik Tok אז הוא יכול לקבל בקלות רשימה של אנשים שביקרו בחשבונו.

הוא גם יקבל התראה בכל פעם שמבקר או משתמש חדש יגיע ויסתכל בפרופיל שלך. אם אתה רוצה לדעת את התהליך שמאחורי גילוי רשימת האנשים שצפו בפרופיל הטיק טוק שלך, עקוב אחר השלבים המוזכרים להלן:

שלב 1: ראשית, אתה נדרש לפתוח את אפליקציית Tik Tok במכשיר האנדרואיד או ה-IOS שלך על ידי לחיצה על הסמל.

שלב 2: כעת המשתמש נדרש לפתוח את מדור החשבון שלי או את מסך הפרופיל בטיק טוק.

שלב 3: כעת יש ללחוץ על האפשרות שכותרתה 'הודעה'.

שלב 4: לאחר מכן, אתה נדרש ללחוץ על 'התראות מבקרים'

שלב 5: לאחר מכן, אתה נדרש ללחוץ על האפשרות המאפשרת לך להציג את המשתמשים שביקרו בפרופיל Tik Tok שלך.

שלב 6: לאחר ביצוע הליך זה תוכל לראות בקלות את רשימת משתמשי הטיק טוק שביקרו והסתכלו בפרופיל הטיק טוק שלך בימים האחרונים.

הפיכת חשבון הטיק טוק הפרטי שלך לחשבון ציבורי

אפשר לקבל רשימה של משתמשי Tik Tok שצפו בפרופיל ובחשבון שלך, אבל כדי לעשות זאת זה הכרחי וגם חובה להחזיק בחשבון Tik Tok ציבורי. לא תוכל לראות את המשתמשים שצפו בפרופיל שלך.

זה לגמרי בידיים שלך לקבוע אם אתה רוצה שהחשבון שלך יהיה ציבורי או פרטי. ניתן לשנות בקלות את מצב החשבון שלך על ידי ביקור בחלק ההגדרות של חשבונך ושינוי הגדרות מסוימות.

לכן, אם מישהו מקבל את ההודעה שאומרת לך אם מישהו ביקר בפרופיל שלך במיוחד כאשר יש לך את הגרסה הישנה יותר של Tik Tok, זה אומר שהחשבון שלך פרטי. משתמש יכול לשנות בקלות את סטטוס החשבון של Tik Tok על ידי ביצוע השלבים כפי שהוזכר להלן:

שלב 1: עליך לפתוח את אפליקציית Tik Tok שלך.

שלב 2: שנית, אתה נדרש לעבור לקטע אני או החשבון של היישום.

שלב 3: לאחר מעבר לקטע החשבון, עליך ללחוץ על חלונית האפשרויות עם שלוש הנקודות שנראות כמו '...', והיא קיימת בפינה השמאלית העליונה של המסך.

שלב 4: לאחר מכן עליך ללחוץ על אפשרויות 'פרטיות והגדרה'.

tiktok privacy 1 web EBuPu

שלב 5: כעת אתה נדרש לבטל את האפשרות שאומרת 'חשבון פרטי' על ידי החלפת האפשרות שמאלה.

לאחר ביצוע הליך זה, חשבונך אינו ציבורי ותוכל להסתכל על המשתמשים שביקרו בפרופיל שלך.